Diving Lommel

Familiale DuikClub & DuikSchool voor Recreatieve Opleidingen

Welkom bij onze familiale duikschool, waar passie voor de onderwaterwereld centraal staat en waar we jouw avontuurlijke geest willen laten floreren. Met de Sigma-methodiek van Duiken.Vlaanderen , gekoppeld aan onze gecertificeerde CMAS   D1* - en D2* -opleidingen, brengen we deze levensstijl binnen handbereik.
Tevens zijn wij via onze duikfederatie  Duiken.Vlaanderen ook erkend door Sport Vlaanderen .  

Waarom Kiezen voor een duikopleiding bij Diving Lommel?

Gecertificeerde Kwaliteit: Als erkende CMAS -duikschool garanderen wij een hoog niveau van kwaliteit en erkenning wereldwijd. De combinatie van de Sigma-methodiek en CMAS -certificering zorgt voor een grondige en gestructureerde leerervaring.

Professionele Begeleiding: Onze instructeurs zijn opgeleid volgens de Sigma-methodiek en zijn toegewijd om jou stap voor stap door het leerproces te begeleiden. Met aandacht voor individuele behoeften en vaardigheden, zorgen ze voor een veilige en plezierige leerervaring.

Veiligheid Voorop: Veiligheid is een prioriteit bij al onze opleidingen. Met de combinatie van de CMAS -standaarden en de methodische benadering van Sigma, leer je niet alleen de basisduikvaardigheden, maar ook de noodprocedures en risicobeheerstrategieën om veilig te duiken.

Flexibiliteit: Onze CMAS D1* - en D2* -opleidingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus van ervaring. Dankzij de flexibele planning en individuele aandacht, kun je op je eigen tempo groeien en je duikvaardigheden ontwikkelen.

Ruim aanbod:
Naaste onze CMAS   D1* - en D2* -opleidingen bieden we binnen onze duikschool ook de opleiding tot D3* -duiker aan, alsook een heel ruim gamma aan extra specialisaties (HVD (Hulpverlener-Duiker), droogpakduiken, NITROX-duiken, decompressieduiken, wrakduiken, ijsduiken, ...)

Duikgemeenschap: Bij onze duikschool maak je deel uit van een hechte gemeenschap van duikliefhebbers. Door samen te leren, te verkennen en ervaringen te delen, bouwen we blijvende vriendschappen op en verrijken we onze passie voor de onderwaterwereld.

Ons Team: Instructeurs & Assistenten

Tom Smeulders

Instructeur 2* CMAS
(Open Water Instructor)
Duikschoolhoofd

Patrick Verachtert

Instructeur 3* - Master Instructor CMAS
(Course Director)

Corry Reynders

Instructeur 1* CMAS
(Assitant Instructor)

Jeroen Bergmans

Instructeur 1* CMAS
(Assistant Instructor)

Yves Sevens

Duiker 4* CMAS
(Dive Master)

Jo Schepers

Duiker 3* CMAS
(Dive Master)